Yritys

TARINAMME

Olemme isä/poika yritys, jossa isä on aloittanut sähköasennustyöt jo 1980-luvulla. Olemme kohta kulkeneet yhdessä kymmenen vuotta tehden erilaisia kohteita julkisista isoista rakennuksista kerrostaloihin ja omakotitaloihin.
Isä on toiminut pääsääntöisesti kärkimiehenä erilaisten yritysten alaisuudessa. 2015 loppuvuodesta kuitenkin päätimme perustaa oman yrityksen.

Keskitymme enemmän työhön ja työn johtamiseen sekä uusien asentajien ja kärkimiesten kouluttamiseen.
Mielestämme kärkimiehen rooli työmaalla on hyvin keskeinen rakennusprojektien onnistumisen kannalta. Kärkimies toimii työnjohdon ja työntekijöiden välissä olevana johtajana, selvittäen,korjaen ja kommunikoiden käytännön haasteista ja asioista työnjohdon(suunnitelijoiden,mestareiden) sekä työntekijöiden kanssa.
Jos tämä keskeinen linkki toimii työmaalla huonosti, alkaa yleensä jostain päin falskaa tuottaen ongelmia kaikille työmaan osapuolille.

VISIO

Keskitymme työhön ja työnjohtamiseen työmailla. Tavoitteenamme on tehdä työmaanjohdolle ja muille osapuolille heidän työnsä mahdollisimman helpoksi.Olemme siis asiakaspalvelu työssä.
Toinen tavoitteemme on siirtää osaamista vanhemmilta nuorille mestarilta kisällille. Pikkuhiljaa osaamista kartuttaen. Pyrimme työllistää suomalaisia/suomenkielisiä tekijöitä.

Sähköyliasentaja Otavirta Oy TJ/Työntekijä 2016 lähtien Työkokemus 35 vuotta

Ari Karjalainen

Toimitusjohtaja
Sähköasentaja Otavirta Oy Työntekijä 2016 lähtien Työkokemus 7 vuotta

Eero Leivo

Sähköasentaja